Op 16 jarige leeftijd wilde ik kapster worden, en nu... 45 jaar later zit ik nog steeds met mijn handen in het haar! Ik werk na al die jaren nog steeds met heel veel plezier in het kappersvak, niets is mij teveel! Ook volg ik nog regelmatig cursussen waardoor ik op de hoogte ben van de nieuwste trends en ontwikkelingen op haargebied.

 

Ik ben als leerling kapster begonnen bij Hilkman Coiffeur d'Artistique in Amsterdam Osdorp. Mijn baas August Hilkman, een topkapper in die tijd heeft mij het vak geleerd. Het was de tijd van Saturdaynight Fever en GREASE met John Travolta, de tijd van vetkuiven! Ook gel werd voor het eerst gebruikt. Leuk om te zien dat de kuiven en kapsels van toen weer helemaal hip zijn!

 

Al spoedig werkte ik in de herenkapsalon. Salons waren toen de nog niet gemengd. In de jaren '70 en begin '80 heb ik mijn kappersdiploma's behaald. De tijd van de permanent! In 1998 opende ik mijn eigen dames en heren kapsalon in Amsterdam, Overtoomse Veld. Na 8 jaar heb ik deze verkocht en ben vervolgens ambulant gegaan. De afgelopen jaren heb ik een hele trouwe klantenkring opgebouwd.
Bij sommige klanten kom ik al meer dan 30 jaar over de vloer!

 

Sinds 2017 heb ik ook een salon aan huis in Gein3dorp welke van alle gemakken is voorzien! Hier kunt u terecht voor een compleet nieuwe look of om uw huidige kapsel te onderhouden. Mocht u het prettiger vinden om in uw eigen huis geknipt te worden is dat ook mogelijk. Overdag maar ook 's avonds!

 

Maak uw afspraak telefonisch of via WattsApp op telefoonnr. 06 20102348
of via e-mail: aventurastyle@hotmail.com

 

 

 

Hieronder ziet u een kleine collectie foto's van mijn werk als kapster.

Bon Aventura Mobiel - Thuis geknipt -

Hanny v.d. Bilt     Telefoon: 06 - 20102348    
E mail: aventurastyle@hotmail.com